Investér i professionel fliserens, og forøg din boligs værdi

Få renset dine fliser eller terrasse - det pynter!

Hører du også til dem, der altid har drømt om en flot have, der indbyder til leg, hyggelige grill-aftener og lækre havemøbler?

Ja, så ved du garanteret også, at grimme fliser kan forpurre hele det glansbillede. For fliser er ikke blot sten, der lægges, for derefter for evigt at bidrage til skønheden i en dejlig have. Fliser får nemlig belægninger af alger og svampe med tiden (den såkaldte “flisepest”), og hvis der ikke tages hånd om dette i opløbet, så kan fliserne meget nemt gå hen og blive til havens sorte får.

Og når du først dertil, så trækker det altså ned i din boligs værdi – ud over, at det selvfølgelig bare ikke er kønt.

Flotte fliser, derimod, bidrager fantastisk til en flot, lækker og indbydende have. De udgør både det symbolske og det rent fysiske fundament for resten af en haves indretning. Dérfor er det vigtigt, at du plejer og vedligeholder dine fliser ordentligt. Og dén opgave løses bedst med professionel fliserens. 

Spar penge og få flotte fliser med Nul-Alger

Spar lige nu 40% på fliserens - Bestil et uforpligtende tilbud

NulAlger kører ud i hele landet, og efterlader dine fliser på terrassen som var de købt fra ny. Derudover tilbyder de også en fliseimprægnering, som de giver 20 års garanti på. Hvis ikke dét er en god investering, så ved vi ikke hvad der er.

Få et godt tilbud på fliserens i dag – spar op til 40%

Inden vi fortsætter med at fortælle dig om alle fordelene ved at investere i fliserens, så lad os lægge ud med at afsløre, at det slet ikke behøver at være så dyrt, som mange går og tror.

Lige nu kan du få op til 40% rabat på fliserens af din terrasse hos Nul-Alger.dk. Vi har linket direkte til deres kampagneside, så du kan drage fordel af dette fantastiske tilbud. Nul-Algers tilbud til dig på en billig fliserens kan meget vel vise sig at være den bedste investering, du gør i din bolig i år.

Gør terrassen indbydende med professionel fliserens

Med professionel fliserens, udført af professionelle fagfolk, kan du opleve din terrasse igen – altså, din rigtige terrasse, uden et overliggende lag af flisepest, som du altså ikke har betalt for.

Så er det tid til at rykke udenfor i naturen uden forstyrrende pletter i fundamentet, der spreder sig til pletter på dit ellers gode humør. For man bliver oprigtigt glad over en terrasse, hvor fliserne bare er velholdte.

Når du investerer i professionel fliserens, så er det en af de mest håndgribelige og udslagsgivende rengøringsopgaver, du kan hyre fagprofessionelle til at stå for i dit hjem. Der er nemlig en verden til forskel på udseendet af fliser, der har fået en god gang fliserens, når man ser dem sat op imod fliser, der blot har været ofre for naturens hårde behandling gennem mange år.

Bestil professionel fliserens i dag – så skal du ikke længere skamme dig over din terrasses udseende, når du inviterer familien og øvrige gæster ud til en hyggelig grill-aften i haven. Ja, faktisk kan du være stolt af din terrasse, når den har fået en tur med fliserens. 

Fliserens forlænger din terrasses levetid

Udseendet på dine fliser og din terrasse har en direkte forbindelse til terrassens levetid. 

Hvor lang tid en terrasse “holder” er selvfølgelig altid et vurderings spørgsmål, samt et spørgsmål om smag og tolerance. En terrasse er lavet af sten, og som sådan er den fysiske holdbarhed på sten jo nærmest ubegrænset. 

Ikke desto mindre vil en terrasse med store mængder af flisepest symbolsk nærmest tigge dig om at blive udskiftet. Men du ved selvfølgelig bedre, som en erfaren husejer – for professionel fliserens kan skaffe dig en “ny” terrasse til en brøkdel af prisen på en ny terrasse. 

Dét er smart. Så slipper du for at tænke på store investeringer, for du kan nemt (og faktisk langt nemmere!) få det samme resultat til langt færre penge.

Måske skulle du investere i en god, større grill med de penge, du sparer ved at investere i professionel fliserens i stedet for en ny terrasse? Eller måske en havepejs til de ekstra hyggelige sommeraftener?

Én ting er sikkert: dine fliser vil takke dig for at have investeret i professionel fliserens. Og det vil resten af din familie også.

Forøg værdien på din bolig med fliserens

Det er dog ikke blot for terrassens udseendes skyld, at du bør investere i fliserens til dine fliser. Det flotte udtryk, som professionel fliserens giver ophav til, smitter nemlig også af på omgivelserne – og ikke mindst værdien af dit hus.

Som husejer er det vigtigt, at man ikke lader stå til, når det kommer til vedligeholdelsen. Det gælder både vedligeholdelsen af selve huset, men de omkringliggende elementer spiller også en rolle for det overordnede, samlede indtryk af husets værdi. Fliserne kan du i denne forbindelse betragte som en konkret udbygning af dit hus, der skaber rødder ud i haven.

Og hvis fliserne ikke ser særligt indbydende ud, så gør huset det altså heller ikke.

Hvis du en dag skal sælge huset, så vil det altså snildt kunne betale sig for dig at investere nogle penge i ordentlig, professionel fliserens af din terrasse og dine fliser. Det kan være afgørende for, om du får den pris, du har sat dit hus til, eller om du vil blive underbudt. Potentielle købere får et dårligt indtryk med grimme fliser, og de vil bruge det som et argument for at underbyde dig.

Få udført fliserens i dag, og mærk forskellen, som det gør for din boligs værdi nu og her. Og endnu bedre: med fliseimprægnering kan denne forskel holde i rigtig mange år ud i fremtiden.

Flotte fliser pynter på din have

Det er vigtigt at huske på, at professionel fliserens og flotte fliser ikke blot forøger værdien på dit hus. Det spiller nemlig også en afgørende rolle, når man skal danne sig et indtryk af haven som en samlet helhed. Her kan grimme fliser trække gevaldigt ned.

Flotte fliser giver ikke af sig selv en flot have. Men det er umuligt at have en flot have med fliser, der er grimme. Så simpelt kan det siges. Har du fliser, der er ramt af flisepest, så kan du gøre nok så meget arbejde i haven for at få den til at spille – det kommer bare aldrig til at ske, før du også får gjort noget ved terrassen. Det bliver simpelthen for tydeligt på dine fliser, når naturen får lidt for frit spil til at indlemme fliserne i et naturligt økosystem. 

Og det er altså en skam.

En flot have som helhed gavner ikke bare dit hus’ værdi – den har også stor værdi i sig selv for jer, der bor i huset. Det giver lyst til at bevæge sig udenfor, få rørt kroppen og få skabt lidt afveksling i dagene. 

Sæt prikken over i’et i din have i dag med fliser, der ligner en million – vi kan ikke sige det nok gange: få lavet en smart investering i professionel fliserens.

Facilitér de hyggelige grillaftener med lækre fliser

Hvis fliserne ser mugne og trælse ud – ja, hvis det nærmest ligner, at de er syge – så kan de umuligt udgøre en terrasse, der indbyder til, at man kan nyde god mad udenfor.

Jo, pestramte fliser kan være den ubevidste men udslagsgivende årsag til, at de mange grill-aftener, I går og drømmer om, bliver udsat gang på gang. For det virker bare ikke helt så lækkert at spise på en ikke-velholdt terrasse, der er fyldt med grimme, hvide pletter. Ja, faktisk kan det være decideret frastødende at bevæge sig ud i.

Med professionel fliserens kan I få gang i de sommeraftener, I altid har drømt om. Så kan I bevæge jer udenfor i de lækre havemøbler, der får solid moralsk opbakning fra det fundament af flotte fliser, som de står på. Det giver en fantastisk brugsværdi for pengene – og rigtig god samvittighed oven i hatten.

Få del i alle fordele ved fliserens, og køb nu

Jo, det er skam rigtig smart at investere i professionel fliserens og imprægnering af fliserne. Faktisk kan det vise sig at være den smarteste og bedste investering, du kan lave i år.

For lad os lige gentage det fantastiske tilbud igen, der stadig står ved magt: hos NulAlger.dk kan du lige nu få 40% rabat på fliserens i hele Danmark. Du får professionelle ud, der blot skal peges om til fliserne, der skal have en behandling. Du behøver ikke at løfte en finger – se blot til, mens dine fliser bliver som nye igen. Det er virkelig tilfredsstillende.

Det betyder altså, at du kan få del i alle de fordele, vi her i artiklen har oplistet for dig – til kun lidt over halvdelen af den pris, du normalt skulle have givet for det! Det er en no-brainer. Det er at give ud ved dørene. Det er en lækker terrasse og flotte fliser til næsten ingen penge – ja, det er hvad det er.

Hvad venter du på? Gå ikke glip af tilbuddet – slå til nu, og bliv hyldet resten af året af resten af familien og jeres gæster, der ser jeres flotte nye terrasse. Ræk ud til NulAlger.dk – så vil du blive kontaktet af en fagmand, der vurderer den forskel, han kan gøre for jer.

Vil du selv i gang? Så burde du måske tage et kig på vores guide til køb af højtryksrenser her.

Spar lige nu 1.000 kr. på algebehandling af dit tag

[GÆLDER KUN I JUNI] Få algebehandlet dit tag for kun 1.500 kr.

Når du køber algebehandling hos Jydsk Tagteknik A/S i juni måned sparer du 40% + du også får GRATIS tagrenderens med i prisen. Klik herunder og bestil i dag.

Rul til toppen