3 gode afslapningsidéer til dig og dine veninder

Trænger du også til afslapning med dine bedste veninder? Bare snakke, drikke kaffe og vende verdenssituationen? 

Der er ikke noget som en afslapningsdate med din veninde, der kan lade de trætte hverdagsbatterier op. Måske du snart skal overraske en veninde med en hyggelig dag? Er hun til aftenhygge på resturant, en gåtur med to-go kaffe eller en tur i en klatrepark? Find det, der vil gøre hende allermest glad. 

Her får du serveret tre gode idéer du kan bruge, næste gang du vil invitere en af dine besties på hygge. 

Vinbar

Et godt glas vin giver varme i kinderne og smil på læberne. Rundt omkring i de danske byer popper vinbarer op i hobetal, og de byder alle på lækre vin-oplevelser. 

Hop i jeres bedste cocktail-kjoler, tag læbestift på og find byens hyggeligste vinbar. Her kan I bare lade timerne gå, mens i sipper rosé, bobler eller rødvin, spiser oliven og får luft for tankerne (og fri fra børnene…). Sørg evt. for at arrangere, at I bliver hentet, så I bare kan drikke alt den vin I vil. Hvis ikke I kan få et lift, så kan det være, at I har lyst til at dingle hjem forbi en tankstation og få noget natmad, ligesom i gamle dage på vej hjem fra byen.  

Hjemmespa

Er I mere til hjemmehygge, så kan I også vælge at lave jeres helt eget wellnesscenter i nogle timer. Sluk mobilerne, tænd stearinlysene og balsamér kroppen i lækre masker og cremer, mens i balsamerer sjælen med godt selskab. Nyd roen og tag en hvil fra hverdagen og forpligtelserne. Skal I gøre det ekstra godt for jer selv, er et oppusteligt spabad genialt til at fuldende wellness-viben. Måske skal I oveikøbet skal have tapas fra den lokale i dagens anledning – og en god drink til?

Flødebollekursus 

Har I lyst til at lære noget nyt, og har I en sød tand, er et flødebollekursus garanteret lige noget for jer! Luftigt marengsskum, den helt rigtige bund og et perfekt lag chokolade. Jo, det er en sand kunst at mestre, men I kan blive de rene flødebollemestre. Over alt i landet udbydes der kurser, hvor man kan lære at lave de små, luftige, lækre kager – og rygtet siger, at man får nogle med hjem. 

3 gode afslapningsidéer til dig og dine veninder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rul til toppen