Find den bedste vippeserum til dig

Guide: Lange, tætte og fyldige øjenvipper med øjenvippeserum

Alle kvinder går med en lille (eller stor) drøm om at have øjenvipper, som er lange, tætte og fyldige. Nogle er født med dette, men det er dog langt fra alle, og det er ikke noget man lige sådan kan ændre, som man f.eks. kan træne sig til større muskler. Eller er det? Selvom naturens side, stress og sygdomme spiller en stor rolle på væksten af dine øjenvipper, så kan du med en god øjenvippeserum give dine øjenvippe et betydeligt boost.

En god øjenvippeserum med dokumenteret effekt kan nemlig på kort tid få dine øjenvipper til at blive tættere, samt få dem til at vokse hurtigere. Over de seneste år er øjenvippeserum blevet meget populære og det skyldes naturligvis, at man har opdaget hvor effektive de er.

Det vigtigste i en øjenvippeserum er, at den indeholder specifikt aktivt stof, som har den effekt, at vippernes vækst fremmest. Derudover vil et godt øjenvippeserum også have andre tilsatte vitaminer og plejende stoffer, som er med til yderligere at få vipperne til at vokse og blive lange, samt tætte.

TILMELD DIG I DAG OG FÅ FØRSTE MÅNED TIL 0 KRONER + VIAPLAY.

Første måned gratis (Spar op til 659 kr)

Se det du elsker, præcis hvor du vil og når du vil. Med Allente kan du streame på farten via mobil eller tablet, eller via dit Apple TV og andre produkter.

TILMELD DIG I DAG OG PRØV 45 DAGE GRATIS

Prøv GRATIS i 45 dage - kvit og frit.

Elsker du også en god lydbog, når du er ude og gå? Eller er du helt vild med podcast? Hos Podimo finder du et stort udvalg af eksklusive podcast og alle de nyeste lydbøger.

Hvad er øjenvippeserum?

Du kan tænke lidt på en øjenvippeserum, som et hvilket som helst andet kosttilskud. Det er altså ikke nogen magisk eller totalt kunstig sammensætning, som på en dag får din øjenvipper til at vokse. Det er derimod en sammensætning af sunde og gode vitaminer og aktive stoffer, som sætter gang i produktionen af dine vipper. På den måde vil dine vipper over tid vokse sig længere, tættere og stærkere. Det giver dig på naturlig og effektiv vis lange og smukke vipper.

En anden fordel er også, at du vil opleve, at dine vipper vil vokse sig kraftigere, hvilket gør, at de ikke har en tendens til at tage skade på samme måde, hvis nu du f.eks. benytter dig af en øjenvippe plukker.

Hvordan virker øjenvippeserum?

Måden øjenvippeserum virker på er, at serummet indeholder en variant af det aktive stof prostaglandin. Det er vigtigt, da prostaglandin har en videnskabelig dokumenteret effekt, som viser, at dette aktive stof øger væksten af hår. Det er også af den grund, at prostaglandin benyttes i flere andre hårvækst produkter end kun øjenvippeserum. Det kan f.eks. være øjenbrynsserum, hvor det aktiv stof også altid er en fast del af opskriften.

Det var rent faktisk et tilfælde, at man opdagede den effekt prostaglandin har på hår produktion og vækst. Til at starte med blev dette aktive stof nemlig udviklet som et øjenlægemiddel der skulle virke mod grå stær. Her opdagede man dog hurtigt, at produktet fik vipperne ved øjet til at gro meget kraftigt, hvilket man på daværende tidspunkt så som en bivirkning. Der gik dog ikke lang tid før man hurtigt opdagede, at det naturligvis betød, at prostaglandin kunne bruges til en øjenvippeserum.

Det skal du tænke over, når du er på udkig efter en øjenvippeserum

Når du er ude og lede efter den helt perfekte øjenvippeserum, så er der nogle ting, som det er en meget god ide at kigge efter. Du kan på produktinformationen omkring produktet se hvad der er i det pågældende serum og det er altid en god ide at gøre. 

Det skyldes, at det er vigtigt, at du ender med at bestille en øjenvippeserum, som rent faktisk indeholder de stoffer men videnskabeligt har kunne bevise har en virkning. Der er nemlig mange “falske” produkter på markedet, som ikke indeholder disse stoffer, og så er der meget god sandsynlighed for, at det ender med at være et spild af penge, da effekten vil være meget lille eller også vil der måske endda slet ikke være noget effekt.

Der findes en liste af aktive stoffer, som man videnskabeligt har bevist har en effekt på væksten af vipperne og andet hår. Derfor vil du naturligvis gerne have et øjenvippeserum, som har netop disse ingredienser i opskriften. Du kan sjældent forvente, at produktet har alle sammen, hvilket typisk heller ikke er nødvendigt, men hvis produktet har tre af ingredienserne, så kan du med høj sikkerhed være sikker på, at du har en godt produkt i hånden der giver den ønskede effekt.

Effektive stoffer der bør være i din øjenvippeserum

Her er en kort liste over fire meget effektive stoffer, som helst skal være i din øjenvippeserum:

  • Aminosyrer, da de kan hjælpe med at øge den blodstrømning der er til hårsækkende, hvilket dermed bidrager til vækst og styrke
  • Biotin, som vi også kender som vitamin B7, da dette er med til at forlænge levetiden på vipperne
  • Norbimatoprost, som er en variant af prostaglandin, da det går ind og booster vippernes naturlige vækst
  • Hyaluronsyren, da det går ind og styrker vipperne, såvel som plejer dem, så de dermed binder deres fugt og forblive sunde i længere tid.

Derudover er det også altid en god ide, at tænke convenience ind i billedet. Det bedste du kan gøre er, at vælge en som skal bruges maks 1 – 2 gange dagligt, da det betydeligt øger sandsynligheden for, at du rent faktisk husker at bruge det. Hvis du ender med at gå med en øjenvippeserum, som du kan skal smøre på vipperne en gang om dagen, så giver det super god mening af vaske den af igen om aftenen i takt med at du renser huden og fjerner make-up.

Hvordan bruger man en øjenvippeserum?

Udover at gennemlæse produktinformationer, så er det også altid en meget god ide, at følge de anvisninger, der følger med produktet. Det kan nemlig være meget forskelligt fra brand til brand om du skal påføre det en gang om dagen eller flere gange om dagen. Derudover vil der også stå guides til hvor ofte du skal bruge det, såvel som hvordan.

Typisk vil det være 1 – 2 gange om dagen du skal bruge det. Er det en en-gang-om-dagen serum, så anbefaler vi at du vælger at påføre det om aftenen, da det dermed giver hårsækkene lang tid til at give det bedst mulige resultat.

For at øjenvippeserum virkelig kan have sin sande effekt, så skal det påføres øjenvipper og øjenlåg, som er helt rene. Af den grund bør du altid sørge for, at rense makeup og mascara, som er gammelt, af dit ansigt inden du går igang. 

Vær ekstra forsigtig, når du vælger at rense dine øjenvipper. Ved at være dette får du både dine øjenvipper til at være så rene som muligt, men det påvirker også det endelige resultat.

Efter vipperne er rene giver det god mening, at efterlade dem et øjeblik, så de kan lufttørre. Efter de er lufttørret, så er det tid til at påføre det gyldne øjenvippe serum

Måden du anvender dit øjenvippeserum er ved at påføre et tyndt lag langs vippekanten af øjet. Præcis på samme måde, som du normalt ville gøre med en eyeliner. Det gør nemlig sådan, at din øjenvippeserum kommer til at ligger over rødderne og hårsækkene på dine øjenvipper.

Vil jeg kunne se en synlig forskel når jeg bruge øjenvippeserum

Vælger du en af de helt gode øjenvippeserum ude blandt konkurrenterne på markedet, så kan du være rimeligt sikke på, at du kan se en stor forskel fra før du brugte til efter. 

For at opnå de helt gode resultater, så er det klart bedst, at du sørger for at følge de anvisninger der er på øjenvippeserummet. Det gælder både hvor ofte du skal bruge det, hvor stor en mængde, samt at du husker at rengøre dine vipper inden du bruger det.

Hvis du følger anvisningerne og husker at gøre dine vipper rene, så er der god sandsynlighed for, at du får et helt fantastisk resultat.

Hvor lang tid går der før jeg kan se forskellen?

Det er forskelligt både fra person til person, og fra produkt til produkt, hvor lang tid du kan forvente der går før du vil opdage en forandring. 

I nogle tilfælde vil du efter kun 3 uger kunne se en tydelig forandring og begynde at lægge mærke til hvor meget tykkere dine øjenvippe helt naturligt ser ud. I andre tilfælde kan der gå længere tid. På mange øjenvippeserum står der, at man kan forvente et flot resultat efter 6 – 8 uger.

Det første du vil opdage er, at dine vipper bliver fyldigere og længere. Derudover vil du kunne se små nye hår begynde at titte frem. Det får dem til at blive mere fyldige, hvilket både ser flot ud, men også giver dem et mørkere look, hvilket betyder at du kan bruge mindre mascara.

Du vil muligvis også lægge mærke til at de nye vippehår der kommer fra er lidt mørkere og bedre defineret, end dem der naturligt voksede inden du begyndte på øjenvippeserum.

Dit sidste spørgsmål er garanteret; hvor lang tid virker det så i?

Hvor lang tid virker øjenvippeserum?

Når du bruger øjenvippeserum, så går det som sagt på naturligvis ind og får dine hårsække til at producere hurtigere og kraftigere. Det betyder også, at hvis du stopper med at bruge det, så vil effekten langsomt aftage over tid. 

De øjenvippe der vokser ud, når du stopper med at bruge det vil ikke længere være påvirker af det gældende øjenvippeserum, så de vil derfor vokse præcist ligesom før du begyndte at bruge det.

Typisk kan man regne med, at effekten vil begynde at aftage efter to uger og være helt væk efter 16 uger.

Det fører også tilbage til noget af det første vi skrev. Øjenvippeserum er ikke et magisk medicin, som for evigt og altid får dine øjenvipper til at se fantastiske ud. Det er mere som et kosttilskud, som imens du tager det får dine øjenvipper til at vokse sig større, længere og der kommer flere til.

 

Podimo

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Podimo

199/-

Popular

Podimo

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Podimo

200/-

Podimo

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Podimo

300/-

Rul til toppen